Snoop Dogg jätti levy-yhtiönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin supertähti Snoop Dogg on jättänyt levy-yhtiönsä pitkän yhteistyön jälkeen. Interscope Geffen Records ja sen alamerkki Death Row Records julkaisivat Snoopin musiikkia jaksottaisesti lähes kymmenen vuoden aikana, mutta nyt sopimus on päättynyt.

Death Row -levymerkki julkaisi ensimmäisen Snoop Doggy Dogg -levyn nimeltä Doggystyle jo vuonna 1993. Vuosina 1998 – 2000 Snoop levytti Master P:n omistamalle No Limit Records -levymerkille ja käväisi myös EMI Musicilla vuonna 2002. Hän kuitenkin palasi Interscopen omistaman Geffen-levymerkin listoille vuonna 2004.

Snoop Doggyn yhdeksäs soololevy Ego Trippin’ julkaistiin viime vuonna hänen oman levymerkkinsä kautta. Seuraavasta levymerkistä ei ole tietoa, eikä hiphop-tähti halunnut kertoa syytä muutokseen, AllHipHop.com uutisoi. Hän kuitenkin paljasti työstävänsä parhaillaan uutta materiaalia.

Uusimmat