Elastinen: ”Pieni virne pitää aina olla”, kuuntele!

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Tammerkosken sillalla -tapahtuman backstagella hiphop-tähti Elastinen, joka kertoo kesäkuulumisistaan sekä paljastaa Fintelligensin odotetun paluulevyn aikataulun. Samalla hän kertoo myös mitkä yhtyeensä kappaleet ovat erityisen lähellä hänen omaa sydäntään. Elastinen antaa myös kuumia vinkkejä Tammerfestin kävijöille.

Elastisen viikot vierähtävät kesällä pääosin studiossa ja viikonloput soolokeikoilla. Hieman lomaakin on kuitenkin kesäsuunnitelmiin mahtunut, ja ELA kertoo haastattelussa aiheesta hieman lisää.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.