Kanye West raivostui Rihannan kohtalosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Kanye West on avannut suunsa viime viikonloppuna sattuneesta Rihannan pahoinpitelystä. Hän ylisti radiohaastattelussa naistähden merkitystä nykymusiikille ja kommentoi samalla myös neitokaisen ja tämän poikaystävä Chris Brownin väkivaltaista välienselvittelyä.

Ryan Seacrestin radio-ohjelman vieraana Los Angelesissa ollut Kanye West ylisti Rihannaa vuolaasti ja ylisanoja säästelemättä.

– Minusta Rihanna on kulttuurillemme ja popmusiikille niin tärkeä, että hän on mielestäni tärkein artisti ja hänessä on eniten potentiaalia. Hänestä voi tulla jopa kaikkien aikojen suurin artisti, Kanye ylisti.

Supertähti antoi kuitenkin palaa, kun keskustelu kääntyi viikonlopun tapahtumiin.

– Hän on minulle kuin pikkusisko ja teen mitä tahansa auttaakseni häntä. Kun kuulin mitä silloin oli tapahtunut… olin todella tyrmistynyt. En välitä kuinka kuuluisa hän on tai vaikka hän työskentelisi McDonaldissa. Tuollaista ei koskaan saisi tapahtua.

Kanye West mokasi itse toissavuonna MTV Music Video Awards -tapahtumassa, jossa hän raivostui jäätyään ilman palkintoja ja uhkasi jatkossa boikotoida MTV-kanavaa. Nyt hän totesi häpeävänsä silloista käytöstään.

Uusimmat