Maailman seksikkäin lentokone ihmetytti, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme toissapäivänä vuoden odotetuimmista bikinikuvista ja että Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kanteen oli kiinnitetty Leonardo DiCaprion israelilaissyntyinen supermalli-tyttöystävä Bar Refaeli.

Nyt lehteä markkinoidaan varsin näkyvästi ainakin Yhdysvalloissa, sillä Bar Refaelin valtavan kokoinen bikiniposeeraus on maalattu Southwest Airlines -lentoyhtiön operoiman Boeing 737-700 lentokoneen kylkeen. Kyseinen kone lentää New Yorkin ja Las Vegasin välillä. Katso kuva koneesta tästä.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta kun lentokoneeseen on maalattu bikineissä poseeraava nainen. Ei siis ihme, että se sai lentokentän virkailijat innostumaan. Kaiken lisäksi lentokone toi Las Vegasiin itsensä Bar Refaelin, jonka kanssa lukuisat virkailijat halusivat luonnollisesti poseerata.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.