Rihannan kohtalokkaan riidan syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailmaa viime päivinä kuohuttanut Rihannan ja hänen poikaystävänsä Chris Brownin raju välisenselvittely alkaa selvitä pala palalta.

Rihanna on kertonut oman osuutensa poliisille ja paljastanut menettäneensä tajuntansa Chrisin kuristaessa häntä Los Angelesista vuokratussa urheiluautossa. Riita alkoi kuitenkin jo muutamia tunteja ennen varsinaista välikohtausta ja nyt on selvinnyt myös riidan alkuperäinen syy.

Syy oli brittilehdistön saamien tietojen mukaan mustasukkaisuus, sillä Rihanna epäili poikaystävänsä flirttailleen brittilaulaja Leona Lewisin kanssa. The Mirror -lehden mukaan Rihannan kanssa paikalle tullut Chris nähtiin Los Angelesissa järjestetyissä Pre-Grammy -juhlissa keskustelemassa Lewisin kanssa varsin läheisissä tunnelmissa.

Tämän jälkeen Brown vastaanotti tekstiviestin, jossa nimeltä mainitsematon nainen pyysi häntä seuraansa. Riitelevän pariskunnan siirryttyä autoon Rihanna oli soittavinaan ystävälleen, jota hän pyysi soittamaan poliisit paikalle. Tekaistu puhelu suututti Chrisiä entisestään ja Chris alkoi lyödä Rihannaa autossaan. Tämän jälkeen Rihanna heitti pysäköidyn auton avaimet ikkunasta.

Rihanna on tunnetusti erittäin mustasukkainen nainen. Stara julkaisi vain muutamia päiviä ennen pahoinpitelyä viihdeuutisen otsikolla ”Tästä Rihanna on mustasukkainen”. Artikkelin mukaan Chris oli kuvattu Pariisissa juhlimassa Rihannan ”kaksoisolennon” kanssa.

Uusimmat