Chris Brown syyttää Rihannaa Facebookissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun r&b-tähti Rihannan reilu viikko sitten pahoinpidellyt artisti-poikaystävä Chris Brown on piileskellyt viime päivät Las Vegasissa sijaitsevan Hard Rock -hotellin sviitissä. Nyt hän on kuitenkin antanut ensimmäisen julkisen lausuntonsa tapauksen jälkeen.

Viestintätoimiston kautta julkaistussa tiedotteessa Brown kertoo olevansa äärimmäisen pahoillaan tapahtuneesta ja etsivänsä nyt apua pastorilta, äidiltään ja läheisiltään. Hän kertoo yrittävänsä tulla Jumalan avulla paremmaksi ihmiseksi. Samalla Brown toteaa uutisoinnin olleen virheellistä, mutta ei yksilöi sitä tarkemmin.

New York Postin saamien tietojen mukaan Chris Brown olisi vahvistanut Facebook-sivuston profiilissaan pariskunnan seurustelun päättyneen ja muuttaneensa profiilinsa statuksen singleksi. Lisäksi Chrisin kerrotaan syyttävän Rihannaa tapahtuneesta.

– Nyt alatte näkemään hänen todellisen minänsä. Uskokaa sitä! Chris Brown kirjoitti lehden mukaan.

Nyt julkaistussa tiedotteessa Chris kuitenkin toteaa, ettei ole kirjoittanut aiheesta minkäänlaisia kommentteja Facebookiin tai muuallekaan verkkoon.

Rihanna tunnetaan erittäin mustasukkaisena naisena, joka haluaa kontrolloida tarkkaan miehensä menoja. Stara uutisoi vain muutamia päiviä ennen pahoinpitelyä eräästä valokuvasta otsikolla ”Tästä Rihanna on mustasukkainen”. Kyseisessä kuvassa Chris Brown viettää iltaa pariisilaisessa yökerhossa kovasti Rihannan näköisen naisen kanssa.

Rihannan itsensä poliisille antamien tietojen mukaan riitoihin johti juuri mustasukkaisuus. Hieman toisistaan poikkeavien tietojen mukaan pariskunnan riita olisi alkanut joko Chrisin flirttailusta Leona Lewisin tai Paris Hiltonin kanssa tai vastaavasti Chrisin saamasta tekstiviestistä, jossa nimeltä mainitsematon nainen ehdotti miehelle intiimiä tapaamista.

Uusimmat