Povipommi Jordan ”paplarit” päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supertähti Jordan, eli Katie Price, on tullut perheineen Suomessakin tunnetuksi Povipommin päiväkirja -nimisestä realitysarjasta. Taannoin Los Angelesiin muuttanut tähti on Yhdysvalloissa vielä täysin tuntematon nimi, mutta hän tekee kovasti töitä tullakseen tunnetuksi.

Britannian parhaana perheenäitinä pari vuotta sitten palkittu Jordan tekee tällä hetkellä julkisia esiintymisiä lähes päivittäin paparazzien iloksi. Jalat maassa oleva tähti on nyt näyttäytynyt kuvaajille kampaamoreissunsa yhteydessä vähemmän mairittelevassa kuosissa. Katso kuvat tästä!

30-vuotias kolmen lapsen äiti Katie Price nähdään kuvissa Malibussa sijaitsevan Cross Creek -kampaamon edustalla pinkki-harmaaseen arkiseen oloasuun sonnustautuneena ja suuret pinkit aurinkolasit silmillään. Päässään Jordanilla on suuret papiljotit, joita hän ei edes yritä peitellä.

Yhdysvalloissa Katien poppari-aviomies Peter Andre työstää edelleen neljättä soololevyään ja neitokainen itse on ryhtynyt opiskelemaan näyttelemistä. Katien tavoitteena on saada rooli saippuasarjasta. Tähän mennessä pariskunnan elämää on saatu seurata realityohjelmassa myös Yhdysvalloissa.

Viihdelehti Staran kuvaaja bongasi julkkispariskunnan lapsineen viime viikolla Beverly Hillsissä sijaitsevassa The Grove -ostoskeskuksessa. Katso video tästä!

Uusimmat