Akonin manageri hakkasi hiphop-pomon sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-moguli Marion ”Suge” Knight on jälleen saanut nyrkistä siinä määrin, että hän on joutunut sairaalahoitoon. Aiemminkin päähänlyöntikilpailun hävinnyt moguli sai tällä kertaa nyrkistä Arizonassa sijaitsevassa hotellissa.

Pahoinpitely tapahtui viranomaisten lehdistölle antamien tietojen mukaan varhain maanantaiaamuna Arizonan Skottsdalessa järjestetyissä yksityisjuhlissa. Poliisi on pidättänyt kaksi miestä epäiltynä pahoinpitelystä. Toinen miehistä kertoi poliisille olevansa hiphop-tähti Akonin manageri, ABC News uutisoi. Akon ei itse ollut kuitenkaan läsnä pahoinpitelyhetkellä.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr.Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.

Uusimmat