Victoria Beckhamin vaatemerkki floppasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin taannoin muuttaneet David ja Victoria Beckham suunnittelevat parhaillaan muuttoa takaisin Eurooppaan, sillä perhe ei ole saanut halutunkaltaista statusta Yhdysvalloissa ja David haluaa pelata jalkapalloa Yhdysvaltojen sijaan Euroopassa.

Nyt perhe on kokenut takaiskun, kun Victoria Beckhamin lanseeraama vaatemerkki dVb on flopannut. Suositut amerikkalaisketjut Henri Bendel ja Kitson ovat molemmat jo aiemmin pudottaneet Victorian malliston farkut valikoimistaan heikon menestyksen takia.

Nyt joukkoon on liittynyt myös hieman suurempi vaateketju Saks Fifth Avenue. Syynä viimeksimainitun päätökseen on heikon menekin lisäksi kiista vaatteiden yksinoikeuksista eri ketjujen välillä. Saksin johtajat raivostuivat, kun Victoria lupasi uuden iltapukumallistonsa yksinoikeudella Bergdorf Goodman -ketjulle.

Uusimmat