Miss Pop: Anna Abreu tavoittaa Jenni Vartiaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Starassa on parhaillaan käynnissä äänestys, jossa haetaan viime vuoden kauneinta suomalaista naispopparia. Miss Pop 2008 -tittelissä on tällä hetkellä kiinni Jenni Vartiainen, mutta Anna Abreu on tavoittanut häntä nopeasti.

Nyt seitsemättä kertaa jaettava titteli on mennyt Jenni Vartiaiselle myös vuosina 2003 ja 2007, eli hän on tällä hetkellä myös hallitseva Miss Pop. Ääniä on tähän mennessä annettu jo yli 10.000 kappaletta, joista Jenni Vartiainen on saanut 38 prosenttia. Tilanne voi kuitenkin vielä muuttua, sillä Anna Abreun fanit ovat nyt lähteneet liikkeelle sankoin joukoin.

Äänestäjistä jo 28 prosenttia on ollut sitä mieltä, että Annan tulisi olla tällä kertaa voittaja. Tilanne onkin muuttunut viime päivinä nopeasti Abreun kiriessä eroaan. Äänestys on käynnissä helmikuun loppuun saakka, eli se päättyy ensi lauantaina. Anna Abreu sijoittui viime vuonna toiseksi. Äänestää voi 28.2.2009 saakka tällä sivulla.

Uusimmat