Supertähti Pink konsertoi marraskuussa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran juuri saamien tietojen mukaan suosittu r&b-tähti Pink saapuu ensi syksynä konsertoimaan Suomeen osana The Funhouse -kiertuettaan.

Supertähden keikkapäivä on torstai 12. marraskuuta ja keikkapaikkana toimii Hartwall Areena Helsingissä. Konserttiliput tulevat myyntiin 9. maaliskuuta. Konsertin järjestävä Live Nation ei ole vielä julkistanut Suomen konserttia. Maaliskuusta alkaen supertähti keikkailee kuitenkin ahkerasti Euroopassa ja Australiassa.

Tähden tähän mennessä julkistetussa keikkakalenterissa Suomen keikkapäivä on vielä vapaana. Sitä ennen Pink esiintyy 3. marraskuuta Nottinghamissa, Britanniassa. Suomen keikkapäivän jälkeen seuraava julkistettu keikka on 20. marraskuuta Frankfurtissa, Saksassa. Heinä- ja elokuussa tähti esiintyy pääasiassa kengurumaassa.

Uusimmat