Amazing Racen Phil Keoghan tekee huiman tempauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaa jo neljäntoista tuotantokauden verran kiertänyt Amazing Race -ohjelman juontaja Phil Keoghan aikoo tehdä ohjelman kuvaustauolla erikoisen irtioton. Hän aikoo nimittäin ajaa polkupyörällä Yhdysvaltojen mantereen halki.

Mikäli Phil Keoghan toteuttaa huiman suunnitelmansa, alkaa projekti Los Angelesista 28. maaliskuuta. Maan lounaiskolkasta alkavan seikkailun on määrä päättyä maan koillisosaan New Yorkiin 9. toukokuuta. Matkaa kertyy samalla reilusti yli 4.000 kilometriä. Reissun on kaavailtu päättyvän päivää ennen kuin seuraavan Amazing Race -tuotantokauden päätösjakso esitetään Yhdysvalloissa.

Uudesta-Seelannista kotoisin olevan 41-vuotiaan televisiotähden tavoitteena on ajaa noin 160 kilometriä päivässä ja vierailla matkan aikana 30 eri kaupungissa. Phil Keoghan haluaa tempauksellaa muistuttaa ihmisille hyvien elämäntapojen ja liikunnan tärkeyttä. Lisäksi hän haluaa saada huomiota myös MS-taudille, jota hän on tuonut parhaansa mukaan esiin jo useiden vuosien ajan.