Tältä supertähdet näyttäisivät kaljuina, katso hauskat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalju pää tuntuu nykyään olevan yhä suositumpi ”hiusmalli”, mutta Hollywood-tähtiä nähdään harvemmin tässä kuosissa. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on julkaissut kuvasarjan, jossa tunnetuilta tähdiltä on kuvankäsittelyllä poistettu hiukset.

Kuvien perusteella voidaan nähdä millaiselta esimerkiksi Eva Longoria, Tom Cruise, Megan Fox, Nicole Kidman ja Kate Winslet näyttäisivät kaljuina. Katso hauskat kuvat tästä!

Taannoin supertähti Britney Spears liittyi hetkeksi kaljujen supertähtien joukkoon ollessaan elämänsä aallonpohjassa. Neitokainen suuntasi Hollywoodissa sijaitsevaan parturiin ja ajeli itsensä kaljuksi. Samana vauhdikkaana iltana hän otti myös tatuoinnin itselleen. Sittemmin hiukset ovat onneksi kasvaneet takaisin ja poppari on tullut järkiinsä.