Sottapytty-Beyonce ärsyttää Jay-Z:tä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin r&b-artisteihin lukeutuva Beyonce Knowles on paljastanut ärsyttävänsä aviomiestään, hiphop-moguli Jay-Z:tä, koska on luonteeltaan sottapytty ja jättää tavaroitaan lojumaan pitkin asuntoa.

Julkkispari asuu tällä hetkellä New Yorkin sydämessä Manhattanilla sijaitsevassa hulppeassa ökylukaalissa. Beyonce haluaa rentoutua kotonaan, ja osin siksi hän ei jaksa aina pitää tavaroita niiden omilla paikoillaan.

– Olen hieman sottapytty. Minun pitää olla siisti ja järjestelmällinen esiintyessäni julkisuudessa, mutta kun pääsen kotiimme, kapinoin kaikkea sitä vastaan enkä halua huolehtia mistään. Olen rento, en pidä kenkiä, en meikkaa ja käsilaukkuni on keittiössä, Beyonce kertoo Ebony-lehden huhtikuun numerossa.

– Luulen sen olevan minussa kaikkein vaikein asia Jay-Z:lle. Hän on hyvin hyvin järjestelmällinen. Minäkin olen järjestelmällinen, kun teen töitä, mutta teen niin paljon töitä, että en halua ajatella mitään sellaista kotona.