Beyoncella on kurvit kohdallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyone Knowles ja hänen puolisonsa, hiphop-moguli Jay-Z, ovat viime aikoina viettäneet hieman tavallista enemmän hiljaiseloa, kun Beyoncen viimeisimmän albumin markkinointikiertueet saatiin vietyä kunnialla loppuun ja kiertue on vasta tulossa.

New Yorkin Manhattanilla hulppeassa ökyasunnossaan parhaillaan majaileva Beyonce on kuitenkin nähty jälleen töissä. Toissapäivänä hänet nimittäin ikuistettiin Isossa omenassa kuvaamassa seuraavan kiertueensa videomateriaalia. Tummiin pukeutuneiden miesten seurassa ikuistettu Beyonce kiinnitti silminnäkijöiden huomion erityisesti erikoisen kurvikkaalla lantiollaan. Katso kuvat tästä!

Supertähti oli sonnustautunut kuvauksia varten Thierry Muglerin kullan- ja hopeanhohtoiseen asuun, josta näkyi hieman myös läpi. Asuvalinta korosti osaltaan selvästi Beyoncen lantion muotoja. Äskettäin Beyonce vilautti vahingossa tanssiessaan Oscar-gaalassa Hugh Jackmanin kanssa. Neitokaisen asun antoi hieman turhan paljon periksi ja paljasti toisen rinnan.