Idol-tähti Kelly Clarkson: ”Pissaan suihkussa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien aikojen ensimmäisen American Idol -kilpailun voiton myötä supertähdeksi erityisesti Yhdysvalloissa noussut laulaja Kelly Clarkson on tehnyt paljastuksia harvinaisen avoimessa lehtihaastattelussaan.

Yltiörehellisena ja suorapuheisena tunnettu Idol-tähti Clarkson paljasti Blender-lehdelle aiemmin kuulemattomia seikkoja muiden muassa yksityiselämästään. Hän esimerkiksi myönsi, että pissaa suihkussa.

– Jokainen, joka väittää ettei tee sitä, valehtelee, Kelly Clarkson totesi.

Lisäksi hän kertoi viihtyvän kotonaan yleensä alastomana, koska ei kerta kaikkiaan pidä vaatteista. Valehtelemiseen Kellyn kanta olikin jo ainakin hänen faneilleen tuttu.

– En valehtele. En koskaan. Kerron tyttöystävilleni, jos he näyttävät lihavilta farkuissa. Ongelmat alkavat, jos et puhu aina totta. Olen oppinut sen jo lapsena. Kukaan ei tiedä miltä sinusta todella tuntuu, ellet itse kerro heille.