Supermallin kurvit katosivat yllättäen, katso bikinikuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva tsekkiläissyntyinen Eva Herzigova poseerasi vielä viime syksynä tyylikkäissä alastonkuvissa DT-lehden marraskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Tuolloin tähden muodot olivat vielä kutakuinkin normaalit, mutta sittemmin supermalli on kuihtunut silmissä. Miljoonien ihmisten kadehtima Wonderbran mallinakin toiminut julkkisvartalo on nyt saanut antaa tilaa selvästi hoikemmalle olemukselle. Eva Herzigova ikuistettiin äskettäin mustissa bikineissä italialaisen miljonäärimiesystävänsä St. Bartsin luksuskohteessa. Katso kuvat tästä.

Supermalli synnytti pari vuotta sitten ensimmäisen lapsensa ja jo tuolloin hänen epäiltiin sairastuneen anoreksiaan tai jääneen huumekoukkuun. Tilanne kuitenkin parani ja Evan vartalo normalisoitui.

35-vuotias Eva Herzigova on ehtinyt urallaan tehdä jonkin verran töitä myös näyttelijänä. Hän on ollut mukana seitsemässä elokuvassa, joista kuusi on päätynyt valkokankaalle. Kovin suuria elokuvamenestyksiä joukossa ei kuitenkaan ole, ja tuorein leffakin on vuodelta 2005.