Kuihtunut supermalli: ”Laihduin huomaamattani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuvista, joiden perusteella tsekkiläissyntyinen supermalli Eva Herzigova on menettänyt hyvin nopeasti maineikkaat ja kadehditut kurvinsa. Huomattavasti laihtunut tähti on nyt kiistänyt olleensa tietoinen muodonmuutoksestaan.

Kuihtuneena St. Bartsin lomakohteessa sijaitsevalla rannalla kuvattu entinen supermalli on nyt kertonut Celebuzz-julkaisulle olevansa omasta mielestään terveessä kunnossa ja kaikin puolin onnellinen painonsa suhteen.

– Painoni on pudonnut ilman että olisin edes huomannut sitä. En ole ollut dieetillä ja olen terve. Olen todella iloinen painoni kanssa ja tämä on minun luonnollinen vartaloni. En ole koskaan yrittänyt laihduttaa, Eva Herzigova kertoi.

Tähdestä eri aikoina otetut kuvat todistavat kuitenkin jotain aivan muuta kuin mitä Herzigova kertoo. Niiden mukaan Evalla oli vielä viime syksynä huomattavasti enemmän elopainoa ja siten myös uhkeammat muodot kuin nyt.