StaraVideo 125 – Mikko Leppilampi Hollywoodissa (osa 3)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Hollywoodiin muuttanut suomalaisnäyttelijä Mikko Leppilampi, joka kertoo kotinsa parvekkeella kuulumisiaan ja valottaa millaista on todellinen Hollywood-elämä kulissien takana.

Mikko Leppilampi nähdään maaliskuussa myös Suomessa Mikko Leppilampi LIVE -show’ssaan. Los Angelesiin muuttanut kotimainen tähti nähdään Starassa kolmeosaisessa haastattelusarjassa, jonka kolmas jakso nähdään tässä.

Katso tästä osa 1

Katso tästä osa 2

Katso tästä osa 3

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.