Tanssii tähtien kanssa: Jackass-hurjapää sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Suomen tapaan parhaillaan käynnissä olevassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa on koettu hienoinen takaisku, kun kilpailun vauhdikkain persoona, Jackass-ryhmän hurjapää Steve-O, joutui sairaalahoitoon.

Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Glover, joutui sairaalaan loukattuaan selkänsä. Tästä syystä hän joutuu pitämään myös taukoa suositusta realityohjelmasta. Ohjelman viimeisimmässä jaksossa nähtiin tanssin sijaan kuvaa parin harjoituksista, jossa pari tanssii vauhdikasta salsaa. Videolla nähtiin kuinka Steve-O kaatuu selälleen.

Kilpailun tuomari Maksim Chmerkovskiy tyrmäsi taannoin hurjapään osallistumisen ohjelmaan jo etukäteen.

– Luulenpa, että hän tekisi kilpailusta vain yhden Jackass-pilan muiden joukossa. Joku on luultavasti yllyttänyt häntä ja nyt hänen täytyy ottaa osaa ohjelmaan, tuomari epäili Access Hollywoodin mukaan.