K-System : Devil Without The Horns

Singlet · Stara.fi

Suomalaisen konemusiin menestyneimpiin projekteihin lukeutuva K-System julkaisi äskettäin kokoelmalevyn kymmenvuotisen uransa kunniaksi. Useita hittejä sisältävä paketti nousikin julkaisuviikollaan upeasti listan neloseksi.

Kokoelmalta löytyy myös nyt singlenä julkaistu uusi kappale Devil Without The Horns. Biisi on tanakanpuoleista vokaalihousea, joskin vaikutteita on haettu myös tiukemmasta tanssikamasta. Kappaleen teemaan kuuluu olennaisena osana miesvokaali, joka ei kuitenkaan ole välttämättä aivan parasta mahdollista.

Teeman melodia on keskinkertaisen tarttuva, mutta vokaaliin olisi kaivannut vielä hieman lisää munaa. Tästä syystä varsinainen koukku löytyykin vasta kertosäkeen jälkeen kuultavasta synamelodiasta, joka toimii sinällään oikein hienosti. Myös taustalla vaimeasti kuultava ”kitara” toimii onnistuneena lisänä, joten lopputulos toimii mukavasti.

Kokonaisuutena Devil Without The Horns on ihan leppoisa välisingle, mutta suurempaa hittiä siitä ei ole luultavasti tulossa. Singleltä löytyy myös selvästi radioversiota tiukempi ja siten myös toimivampi ja hetkittäin jopa hard tranceen taittuva K-System Club Mix. Myös Fligh & Jontey Remix on ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen tiukempi tanssiraita.

K-Systemin kokoelmalevyltä löytyy joka tapauksessa monia upeita hittiraitoja, joten se kannattaa käydä hankkimassa, mikäli kotimainen tanssimusiikki kiinnostaa.

Pisteet 3/5