Lentokoneen hulvattomasta kuulutuksesta nettihitti, katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneiden kuulutukset tuntuvat joskus olevan lentohenkilökunnalle välttämätön paha, jotka rykäistään läpi vauhdilla lennon aluksi. Yhdysvaltalainen lentoyhtiö Southwest tunnetaan kuitenkin lentoyhtiönä, joka tekee asioita hieman toisin kuin kilpailijansa.

Nyt tästä on saatu jälleen uusi esimerkki, kun yhtiön lennolla stuertti otti tilanteen haltuunsa hoitamalla alkukuulutuksen rap-tyylisesti. Ensin hän pyysi koneellista matkustajia taputtamaan käsiään rytmissä ja tämän jälkeen mies esitti kuulutuksensa harvinaisen hauskalla ja tyylikkäällä tavalla.

Katso video tästä tai artikkelin alta. Videosta on reilussa viikossa muodostunut YouTube-hitti, joka on tähän mennessä katsottu lähes puoli miljoonaa kertaa. Kyseessä voi hyvinkin olla myös lentoyhtiön oma viraalikampanja, mutta ainakin se on toiminut ja hauskuttanut ihmisiä ympäri maailmaa.