StaraVideo 128 – Jenni Vartiainen

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Emma-gaalan juhlahumussa viime vuoden Emma-rohmu Jenni Vartiainen. Tänä vuonna vain palkinnon jakajana toiminut Jenni kertoo juhlatunnelmiensa lisäksi myös seuraavan levynsä tekemisestä.

Parhaillaan keikkatauolla oleva Jenni Vartiainen kertoo miten hän on tauollaan rentoutunut. Seuraava albumi on jo työn alla ja Vartiaisen mukaan hän ei ota paineita esikoislevynsä huimasta menestyksestä. Lisäksi Jenni kertoo Emma-asunsa mielenkiintoisen tarinan.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.