Vaasalainen Klamydia pilasi U2-megayhtyeen juhlat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hittiyhtye U2 komeilee parhaillaan monien maiden albumilistojen kärkipaikalla uudella No Line On The Horizon -levyllään. Suomessa tilanne on kuitenkin toinen, ja sen on huomannut myös U2-yhtye.

Voicen mukaan Bonon luotsaama yhtye olisi paljastanut antamassaan Irish Times -lehden haastattelussa, että yhtye on masentunut siitä ettei sen levy noussut listaykköseksi Suomessa.

– Albumi meni ykköseksi 31 maassa. Meillä on suuret juhlat. Sitten saimme kuulla, ettei albumi mennyt ykköseksi Suomessa ja masennuimme, Bono valitteli haastattelussa.

Suomen albumilistan ykkönen on tällä hetkellä vaasalaisen Klamydia-yhtyeen uusi Rujoa taidetta -albumi. Osansa U2-yhtyeen listasijoitukseen on voinut tuoda se, että yhtyeen levy julkaistiin ympäri maailmaa 2. maaliskuuta. Näin ollen se ehti olla myynnissä kyseisellä listaviikolla vain kahden päivän ajan, mutta Klamydialta mukaan laskettiin koko viikon myynti. Seuraavalla viikolla U2 valloittikin jo ykkössijan.

Suomirockin kulmakiven Klamydian uutuusalbumi Rujoa taidetta julkaistiin helmikuun lopulla ja se otti heti avauksena albumilistan kärkipaikan. Bändi on ollut kiertueella jo reilun kuukauden ja tuvat ovat olleet täynnä. Seuraavan kerran herroja voi nähdä perjantaina Kokkolassa ja lauantaina Evijärvellä.