StaraVideo 129 – Jaakko JS16 Salovaara

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Emma-gaalan juhlahumussa suomalaisen konemusiikin menestystuottaja Jaakko JS16 Salovaara. Lukuisten artistien taustalla toimiva tuottaja oli tänä vuonna jakamassa Vuoden tuottaja -palkinnon.

Jaakko Salovaara kertoo haastattelussa kuulumisiaan muiden muassa Kendi-yhtyeensä kansainvälistymisen tiimoilta. Lisäksi JS16 paljastaa tekevänsä parhaillaan yhteistyötä merkittävän ruotsalaisen musiikkikustantajan ja monien ruotsalaisten laulajien kanssa. Tarkoituksena on saada aikaan hittibiisejä ulkomaisille megatähdille.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.