Twilight-tähti Robert Pattinson haisee – ja on siitä ylpeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin erityisesti teini-ikäiset elokuvateattereihin saaneen, mutta kriitikkojen murskaaman Twilight-elokuvan miestähti Robert Pattinson on joutunut erikoisten syytösten kohteeksi. Hänen nimittäin kerrotaan haisevan pahalle.

Robert Pattinson myönsi taannoin Jay Lenon haastattelussa, ettei pese hiuksiaan kovin usein. Lisäksi hän on itsekin aiemmin todennut, ettei välttämättä hoida henkilökohtaista hygieniaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

– En ymmärrä kovinkaan hyvin henkilökohtaisen hygienian tai tyylin tai minkään päälle, Robert Pattinson myönsi People-lehden mukaan.

Tuoreessa GQ-lehden artikkelissa hänen vaatteidensa kerrotaan ”haisevan siltä, että ne olisi juuri ostettu jonkun vähemmän onnekkaan päältä”. Näytteljä itse kertoi ottavansa moiset kommentit ylpeänä vastaan. Lehti kuitenkin muistuttaa, että muiden muassa näyttelijä Matthew McConaughey on kertonut välttelevänsä suihkua eikä ole koskaan käyttänyt deororanttia.