Ashton Kutcher julkaisi karvanpoistovideonsa netissä, katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan seuraavan elokuvansa kuvauksissa Nizzassa oleva näyttelijä Ashton Kutcher joutui eilen riisumaan paitansa erästä huvijahdilla tehtävää kohtausta varten. Ennen sitä hänen tuli kuitenkin poistaa rintakarvansa.

Syynä määräykseen oli se, että hänen roolihahmonsa kiipeää huvijahdin kannelle ketjua pitkin, eikä tuotantoyhtiö antanut Ashtonin tehdä vaarallista suoritusta itse. Hänen stunttinsa oli kuitenkin poistattanut rintakarvansa, joten myös Kutcherin tuli suorittaa sama operaatio.

Nykyisin elämänsä fanien kanssa useiden erilaisten yhteisösivustojen välityksellä jakava Ashton Kutcher kuvasi ensimmäisen karvanpoistonsa myös videolle ja julkaisi sen heti tuoreeltaan YouTubessa ja Facebookissa.

– Miksi stunttini poistatti rintakarvansa tarkistamatta ensin näyttelijän rintaa? Minusta rintakarvat ovat jälleen muodossa. Puska tulee taas, Ashton totesi videolla.

Videolla nähdään myös kuinka supertähti voihkii sängyllä samalla kun naispuolinen karvanpoistaja Angelie hoitaa työnsä. Mies ähkii tuskissaan, mutta hoitaja ihmettelee moista, koska miehestä ei näytä irtoavan lainkaan karvaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.