Britneyn pikkusisko perui yllättäen häänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn on yllättäen perunut suunnitellut häänsä lapsensa isän Casey Aldridgen kanssa. 16-vuotiaana esikoisensa saanut teiniäiti kiisti vielä muutama kuukausi sitten huhut parin erosta.

Pikku-Spears ja Casey Aldridge kihlautuivat noin vuosi sitten. Pariskunta sai ensimmäisen lapsensa, Maddie Briannin, viime vuoden kesäkuussa. Pian tämän jälkeen Jamie Lynn tuli uudelleen raskaaksi. Viime aikoina parin erohuhut ovat vahvistuneet, kun Caseyn on kerrottu pettäneen Spearsia.

Televisiotähtenäkin tunnetuksi tullut Jamie Lynn ja hänen kihlattunsa asuivat pettämisen takia jonkin aikaa eri osoitteissa, mutta kumpikaan ei suostunut vahvistamaan erohuhuja. Nykyisin 17-vuotiaan Spearsin on nyt kerrottu haudanneen lopullisesti haaveet avioliitosta Caseyn kanssa, OK! -lehti kertoi.

– Häät on peruttu. He rakastavat edelleen toisiaan ja asuvat onnellisina yhdessä, mutta he eivät aio mennä naimisiin. Jamie Lynnillä on jo nyt kaikki mitä hän tarvitsee, eikä sormus ja paperinpala muuta sitä mihinkään, lähde kertoi.

Saman lähteen mukaan Jamie Lynn on päättänyt jättää ainakin toistaiseksi työnsä ja toimia jatkossa kotiäitinä jälkikasvunsa kanssa. Hän on kertonut ystävilleen, että ei myöhemminkään aio palata enää Hollywoodiin.