Portsari hyökkäsi Paris Hiltonin kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Paris Hilton joutui toissailtana välikohtaukseen juhliessaan Miamissa. Poikaystävänsä kanssa liikkeellä ollut miljoonaperijätär heitettiin lopulta ulos klubilta.

Paris Hilton ja hänen poikaystävänsä Doug Reinhardt viettivät iltaa paikallisessa yökerhossa, jonka musiikki ei kuitenkaan tyydyttänyt Parisia. Hän suuntasi dj-tiskille esittämään biisitoiveita, mutta se ei klubin järjestysmiehelle käynyt. Tämän jälkeen tilanne ajautui käsikähmään, The Sun uutisoi.

Madonnaa ja Black Eyed Peasia toivonut Hilton tönittiin portsarin toimesta pois dj-kopilta, jolloin poikaystävä astui ritarillisesti puolustamaan tyttöystäväänsä. Tilanteesta ärsyyntynyt portsari kävi kiinni myös Dougiin, jolle tuli kahakassa huuleen verta vuotava haava. Paikalle kutsuttiin myös poliisit, mutta ketään ei pidätetty. Hiltonin kerrotaan olleen portsarin hyökkäyksestä kauhuissaan.