Suosikkiartisti sai kenkää festareilta alkoholiongelman takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten useampiakin tanssihittejä maailman singlelistoille nostanut artisti-tiskijukka Fatboy Slim kirjautui aiemmin tässä kuussa sisään vieroitusklinikalle alkoholiongelmansa takia. Nyt hän on lisäksi saanut kenkää Itävallassa järjestettävästä talvifestivaalista.

Fatboy Slim, oikealta nimeltään Norman Cook, on taistellut jo jonkin aikaa alkoholiongelman kanssa. Railakkaat festarikeikat eivät siinä tilanteessa ole parasta mahdollista työtä, sillä viina virtaa usein molemmin puolin esiintymislavaa. Tähden manageri ilmoitti eilen The Sun -lehdelle, että toipuminen kestää vielä.

– Tulen kaipaamaan sitä, mutta toivon että saan ensi vuonna toisen mahdollisuuden osallistua Snowbombing-tapahtumaan. Anteeksi, että petin luottamuksenne, Fatboy kertoi lehden mukaan.

Tapahtuman verkkosivujen mukaan Fatboy Slimin tilalle on nyt kiinnitetty 2ManyDJs. Keikan peruuntumisen syyksi on ilmoitettu terveydelliset syyt.