Tässä ovat maailman seksittömimmät julkkismiehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Phoenix -lehti on rankannut järjestykseen maailman seksittömimmät julkkismiehet. Lukuisten komeus- ja kauneusäänestysten vastapainoksi järjestetty äänestys toi varsin mielenkiintoisia tuloksia.

Maailman seksittömimmäksi mieheksi äänestettiin amerikkalainen radiojuontaja Rush Limbaugh. Toiseksi äänestettiin tyttöystävänsä Rihannan taannoin sairaalakuntoon hakannut hiphop-artisti Chris Brown ja kolmanneksi sijoittajilta kymmeniä miljardeja huijannut Bernie ”Scumbag Millionaire” Madoff.

Neljänneksi seksittömin oli Madonnaan taannoin yhdistetty baseball-pelaaja Alex Rodriguez ja viidenneksi seksittömin poliitikko Rod Blagojevich. Viihdepuolelta kahdeksas oli näyttelijä Christian Bale, sijalla 13. nykyinen hiphop-artisti Joaquin Phoenix ja sijalla 23. rokkari Bret Michaels.

Jennifer Anistonin ex-poikaystävä John Meyer sijoittui seksittömimpien listalla sijalle 37. Listan viimeiseksi, eli sadanneksi seksittömimmäksi, äänestettiin Twilight-elokuvan miestähti Robert Pattinson.