Lady GaGa uhrasi avioliiton poptähdeydelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailmalla erittäin suosittu poptähti Lady GaGa on hallinnut singlelistoja ympäri maailmaa. Just Dance ja Poker Face -kappaleet esittävä neitokainen on nyt paljastanut, että musiikkiura on vaatinut kovan hinnan yksityiselämän puolella.

Lady GaGa joutui omien sanojensa mukaan jättämään avioliittohaaveet menestyäkseen artistina. Hänen edellinen poikaystävänsä olisi halunnut hänen jäävän kotiäidiksi, mutta se ei energiselle neitokaiselle riittänyt.

– Olen ollut vain kerran oikeasti rakastunut. Hän ei kuitenkaan halunnut minun tekevän tätä työtä. Hän halusi minun jäävän kotiin, joten jätin hänet. Se särki sydämeni, mutta samalla se teki musiikista suurimman rakkauteni, Lady GaGa kertoi News Of The World -lehdelle.

– Musiikki ei koskaan käännä selkää sängyssä aamuisin eikä sano ettei se rakasta minua enää. Minulla on ongelma hylkäämisen kanssa.