Madonnan ex-mies pokasi uuden julkkiskaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan ex-aviomies, elokuvaohjaaja Guy Ritchie on lehtitietojen mukaan tehnyt uuden valloituksen. Vielä äskettäin hänet nähtiin viettämässä romanttista iltaa yhdessä supermalli Elle Macphersonin kanssa, mutta nyt kainalossa on uusi kaunotar.

40-vuotias Ritchie on nyt nähty treffeillä seurapiirikaunotar Petrina Khashoggin kanssa. Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan Guy on kaikessa hiljaisuudessa deittaillut Khashoggia on useamman viikon ajan. Petrina on nähty myös vierailemassa Ritchien Lontoon kodissa ja kesäasunnolla Ashcombessa.

29-vuotias Petrina Khashoggi tuli aikanaan tunnetuksi mallina ja sittemmin hän saavutti menestystä myös televisiotähtenä. Hän on tunnetun brittipoliitikko Jonathan Aitkenin tytär. Ritchien ystävien mukaan neitokainen on ”paljon mielenkiintoisempi” kuin Madonna. Guy kuvaa parhaillaan elokuvaa Sherlock Holmesista.