StaraVideo 130 – Pablo Francisco (osa 1)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä on tällä kertaa vieraana maailmankuulu huippukoomikko Pablo Francisco, joka vierailee parhaillaan Suomessa. Tänä iltana Helsingissä Suomen turneensa aloittava supertähti tavoitettiin langan päähän hotellihuoneestaan.

Tämä haastattelu ei Pablo Franciscon energisen latauksen johdosta sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä supertähti ja hänen lukuisat hahmonsa ottivat tilanteen haltuunsa. Helsingin lisäksi Francisco esiintyy lähipäivinä Tampereella, Lahdessa ja Turussa. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.