Suosittu hiphop-tähti tuomittiin 366 päiväksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva T.I., oikealta nimeltään Clifford Joseph Harris Jr, tuomittiin toissapäivänä yli vuodeksi vankilaan laittomien aseiden hallussapidosta. Tuomion pituudeksi tuli lopulta vuosi ja yksi päivä.

Muiden muassa Justin Timberlaken, Kanye Westin, Lil Waynen ja Rihannan kanssa levyttäneellä tähdellä on jo peräti yhdeksän Top 10 -singleä Yhdysvaltojen singlelistalla. Nyt nousujohteiseen uraan tulee kuitenkin pakollinen tauko. Toisaalta hiphop-tähdelle vankilareissu tarkoittaa usein vain katu-uskottavuuden lisääntymistä. Artisti antoi aiheesta jo lausunnonkin.

– Kaikki minkä olen oppinut, olen oppinut kantapään kautta. Olen saanut opikseni ja nyt minun tulee kertoa näistä asioista musiikissani, etteivät muut tekisi samoja virheitä kuin minä, T.I. kertoi tuomion julkistamisen jälkeen.

T.I.:n tulee ilmoittautua itse vankilaan seuraavan kahden kuukauden sisällä. Vielä ei ole selvillä missä artisti tulee istumaan vankilatuomionsa. Siitä tullaan kuitenkin mitä ilmeisimmin vähentämään osa, koska T.I. on istunut jo valmiiksi kotiarestissa 305 päivää. Konekiväärien ostosta pidätetty supertähti olisi voinut pahimmassa tapauksessa saada peräti kymmenen vuoden vankeustuomion.