Amazing Racea seurasi 1,3 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana MTV3-kanava keräsi miljoonayleisön television ääreen kahden ja puolen tunnin ajaksi, kun kanavalla nähtiin Amazing Race -kilpailun Suomeen sijoittunut kilpailujakso.

Maailman suosituimman tositv-kilpailuohjelman Amazing Racen eilen esitetyn Suomeen sijoittuneen jakson keskikatsojamäärä oli ennätykselliset 1.281.000 katsojaa. Amazing Race nousi siten tämän kevään toiseksi katsotuimmaksi ohjelmaksi, sillä ainoastaan Tanssii Tähtien Kanssa on yltänyt tänä vuonna korkeampaan keskikatsojamäärään. Ennen eilistä jaksoa Amazing Racea on sunnuntai-iltaisin seurannut keskimäärin 564.000 katsojaa.

Vuonna 2006 kuvatun ja Yhdysvalloissa esitetyn kymmenennen tuotantokauden yhdeksännessä jaksossa viisi jäljellä olevaa joukkuetta kisailivat Suomen luonnossa niin suolla, maan alla kuin Olympiastadionin korkeuksissakin. Suomessa seikkaillaan vielä tovin ensi sunnuntaina 5. huhtikuuta esitettävässä jaksossa, kun joukkueet suorittavat viimeisen tehtävän loppuun ja suuntaavat kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa jatkaakseen tiivistahtista matkaansa kohti Ukrainaa.

Myös sunnuntai-iltaisin esitettävä koko kansan suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa keräsi eilen tuttuun tyyliinsä keskimäärin 1.270.000 katsojaa televisioiden ääreen.