Anna Puu : C’est La Vie

Singlet · Stara.fi

Viimeisimmässä Idols-kilpailussa toiseksi sijoittunut Anna Puustjärvi julkaisee nyt ensimmäisen singlensä artistinimellä Anna Puu. Debyyttisingle on saanut ranskankielisen nimen C’est La Vie, mutta kappaleen laulukieli on tästä huolimatta suomi.

Heti kärkeen on todettava, että Anna Puu yllättää debyyttisinglellään äärimmäisen positiivisesti ja C’est La Vie on takuuvarma hitti. Aiemmin on spekuloitu neitokaisen tulevalla musiikkityylillä, mutta nyt spekulaatiot voidaan lopettaa. Anna Puu on Suomen Duffy. Maineikkaan brittitähden kanssa samoilla musiikkilinjauksilla kulkeva C’est La Vie on upea aloitus toivottavasti menestyksekkäälle uralle.

Kappaleessa yhdistyvät viimeisen päälle hiotut hämyiseen pianobaariin tunnelmallisesti sijoittuvat soundit sekä Anna Puun yllättävän karismaattinen ja rosoinen lauluääni. Annan fraseeraus ja ääni kuulostavat kovasti Mariskalta. Kaiken kruunaa hieno sävellys, joka tarjoilee juuri sopivassa suhteessa hittikoukkuja ja mehevää kesäistä chillailua.

Tämä kappale aiheuttaa kylmiä väreitä jo ensikuulemalta, joten sen osalta mieleen tulee lähinnä Jenni Vartiaisen taannoinen Ihmisten edessä -hitti. Anna Puun 29. huhtikuuta julkaistavalta esikoisalbumilta on tämän jälkeen lupa odottaa todella paljon.

Pisteet 5/5