Ostaisitko Hugh Hefnerin lukaalin 28 miljoonalla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-moguli Hugh Hefner on laittanut hulppean ökyasuntonsa myyntiin. Railakkaiden julkkisjuhlien pitopaikkana tunnettu kaksikerroksinen talo sijaitsee maineikkaan Playboy Mansionin naapurissa.

82-vuotias lehtimoguli osti vuonna 1929 rakennetun talon vuonna 1998, Los Angeles Times uutisoi. Holmby Hillsin alueella sijaitsevaan noin 680 neliömetrin asuntoon kuuluu suuren pihamaan lisäksi myös uima-allas. Talossa on viisi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Talon pyyntihinnaksi on määritelty 28 miljoonaa dollaria.

Hugh Hefner tunnetaan lehtensä lisäksi siitä, että hänellä on ollut jo pitkään useita tyttöystäviä samanaikaisesti. Tammikuussa Hefnerin pojat kertoivat avoimesti etteivät ole tulleet ainakaan tässä mielessä isäänsä.

– Minulla ei tule koskaan olemaan useita tyttöystäviä. Ei ainakaan samanaikaisesti. En voisi edes kuvitella sellaista, 18-vuotias Marston Hefner kertoi Playboy-lehden haastattelussa. Vuotta nuorempi 17-vuotias Cooper Hefner oli hänen kanssaan samaa mieltä.