Povipommia ei päästetä BB-tähden hautajaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Britanniassa menehtynyt Big Brother -tähti Jade Goody ansaitsi syövällään ja kuolemallaan yli miljoona puntaa lastensa perinnöksi. Povipommi Katie ”Jordan” Price kritisoi tätä toimintaa kärjekkäästi viime syksynä, mutta sopi sittemmin erimielisyytensä Goodyn kanssa.

Televisiotähden läheiset eivät ole kuitenkaan antaneet anteeksi Jordanille, sillä perhe ja ystävät eivät halua häntä mukaan hautajaisiin . Pricen kerrotaan esittäneen useita pyyntöjä osallistua hautajaisiin ja kunnioittaa siten edesmenneen julkkistähden poismenoa. Perhe ei ole kuitenkaan pyörtänyt päätöstään, vaan syyttänyt povipommia tekopyhyydestä. Katie Price kertoi vuonna 2002 julkisuudessa sormestaan löytyneestä syöpäkasvaimesta.

Kohdunkaulan syöpään menehtynyt realitytähti haudataan morsiuspuvussaan ensi lauantaina. Hautajaisissa tullaan näkemään runsaasti nimekkäitä vieraita viihteen ja jopa politiikan saralta. Goodyn julkinen kuolinkamppailu on saanut osakseen kritiikkiä muiltakin kuin Jordanilta, mutta lääkärit ovat kiitelleet päätöstä, sillä tapauksen saaman julkisuuden myötä esimerkiksi papakokeet ovat kasvaneet Britanniassa räjähdysmäisesti.