A R Rahman & The Pussycat Dolls : Jai Ho!

Singlet · Stara.fi

Viime talven kohutuin menestyselokuva Slummien miljonääri saa nyt jatkoa myös hittisinglenä, kun leffan tunnuskappale Jai Ho! on julkaistu ”länsimuodossa”. Tanssiryhmä The Pussycat Dolls iski kyntensä A R Rahmanin kappaleeseen ja teki siitä oman versionsa.

A R Rahmanin ja The Pussycat Dollsin kimppasingle Jai Ho! (You Are My Destiny) noudattelee pitkälti alkuperäistä, mutta nyt pakettiin on lisätty englanninkieliset ja kaikin puolin oikein toimivat naisvokaalit. Kappaleen koukku löytyy kuitenkin vähäisistä miesvokaaleista ja erityisesti kappaleen nimen hokemisesta, jota ei kuitenkaan voi sanoa kertosäkeeksi. Jai Ho! -huuto jää mieleen kertalaakista.

Kappaleen julkaiseminen osuu hyvin Hollywoodissa parhaillaan käynnissä olevaan Intia-buumiin ja osin siksi tästä on odotettavissa vähintään jonkinasteinen hitti. Ilman Slummien miljonääri -elokuvan vetoapua kappale tulisi kuitenkin mitä luultavimmin pölyttymään radioidenkin hyllyissä. Nyt hittipotkua kuitenkin löytyy jonkin verran.

Pisteet 4/5