Suosikkinäyttelijä Josh Hartnett kiidätettiin sairaalaan Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Josh Hartnett on kiidätetty sairaalaan noin kahden aikaan maanantaiaamuna Los Angelesissa kovien yhtäkkisten vatsakipujen takia.

Harnett oli asumassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Chateau Marmont -hotellissa, kun hotellista soitettiin hätänumeroon ja näyttelijälle pyydettiin apua. Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Josh Hartnett kykeni itse kävelemään ambulanssiin, eli paareja ei tarvittu. Hänet vietiin hoidettavaksi muutaman korttelin päässä sijaitsevaan Cedars-Sinain sairaalaan.

30-vuotias Hartnett palasi äskettäin Lontoosta, jossa hän oli tähdittämässä West Endissä pyörinyttä Rain Man -esitystä. Hänet on nähty valkokankaalla useissa menestyselokuvissa, kuten Pearl Harbor, Black Hawk Down, Musta Dahlia ja The Virgin Suicides.