Supermalli Gisele Bundchen nakukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen poseeraa nyt vähissä vaatteissa ja jopa alastomana amerikkalaisen Vanity Fair -lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Lehden kuvissa supermalli nähdään makoilemassa alastomana sängyllä ja yläosattomissa ikkunalasin takana. Muissa kuvissa hän poseeraa alusvaatteisillaan tai pikkumustassa New Yorkin kattojen yllä. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria.

Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona. Gisele on myös näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.