Bruce Willisin lomamökki tuhoutui tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikko sitten Karibialla malli Emma Hemingin kanssa avioitunut näyttelijä Bruce Willis on saanut huonoja uutisia heti kuherruskuukautensa alkajaksiksi. Hänen lomamökkinsä on nimittäin palanut poroksi varhain maanantaiaamuna.

Vain kaksi päivää hiihtokauden päättymisen jälkeen hänen Fairfieldissä sijaitsevansa hiihtomaja tuhoutui. Willisin Valley Entertainment Group -yhtiön omistama mökki syttyi tuleen noin kello 07.30 aikoihin. Palo saatiin sammumaan vasta lähes neljän tunnin kuluttua. Palossa ei loukkaantunut ketään, Idaho Mountain Express uutisoi.

Soldier Mountain -laskettelukeskuksen johtaja kertoi lehdelle, että palo oli ilmeisesti saanut alkunsa tulisijan liepeiltä. Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet syttymissyytä. Bruce Willis oli onnettomuushetkellä lähistöllä sijaitsevassa Haileyn kaupungissa. Hän on aiemmin suunnitellut loma-asuntonsa laajentamista.