Hiphop-tähti kaahasi hurjaa ylinopeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten hyvin menestyneestä Outkast-yhtyeestä tuttu hiphop-tähti Andre 3000 tunnetaan räväkkänä artistina. Nyt hän on jäänyt kiinni hurjasta ylinopeudesta.

Kuuden platinalevyn verran levyjä myyneen yhtyeen Andre ”3000” Benjamin jäi poliisin haaviin lauantaina iltapäivällä ajettuaan Porschellaan noin 180 kilometrin tuntivauhdilla Atlantan eteläpuolella sijaitsevalla tiellä. Tiellä oli 80 kilometrin rajoitus. Hän kertoi hurjastelun syyksi sen, että oli kiireessä ajanut oikean liittymän ohi.

33-vuotias tähti pidätettiin ja vapautettiin myöhemmin odottamaan oikeudenkäyntiä 1.200 dollarin takuita vastaan. Andre 3000 joutuu vastaamaan hurjastelustaan oikeudessa 29. huhtikuuta. Hänen tiedottajansa Eufaula Garrett ei vastannut asiasta uutisoineen Star-lehden soittopyyntöihin.