Hollywoodin kiinalaiskaunotar Bai Ling rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä kiinalais- ja Hollywood-elokuvissa urallaan esiintynyt näyttelijä Bai Ling on elokuviensa määrästä huolimatta Suomessa vielä suhteellisen tuntematon tähti. Pelkästään tänä vuonna hänet nähdään kuitenkin peräti yhdeksässä elokuvassa.

Bai Ling on äskettäin poseerannut rohkeissa paljastuskuvissa. Myymälävarkaudesta vuosi sitten Los Angelesin lentokentällä pidätetty kaunotar nähdään näissä kuvissa muiden muassa yläosattomissa ja muutenkin vähissä vaatteissa. Katso kuvat tästä.

42-vuotias Chengdussa Kiinassa syntynyt Bai Ling teki läpimurtonsa kotimaansa elokuvamarkkinoilla jo 1980-luvun puolivälissä. Yhdysvaltoihin vuonna 1991 muuttanyt näyttelijä sai ensimmäisen länsiroolinsa elokuvassa The Crow vuonna 1994. Sittemmin hänet on nähty kymmenissä elokuvissa. Bai Ling äänestettiin vuonna 1998 maailman 50 kauneimman naisen joukkoon. Viime aikoina hän on yrittänyt luoda myös musiikkiuraa ja hänen esikoislevynsä julkaistaan tänä vuonna.