Rihanna ei suostu todistamaan oikeudessa ja kantaa kaunaa poliiseille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna hakattiin lähes kaksi kuukautta sitten sairaalakuntoon hänen silloisen poikaystävänsä Chris Brownin toimesta. Nyt supertähti on vahvistanut, ettei hän suostu todistamaan oikeudessa Brownia vastaan.

Heti pahoinpitelyn jälkeen Rihanna kertoi poliisille, että pahoinpitelijä oli Brown. Pian tämän jälkeen hän ilmoitti, ettei suostu todistamaan oikeudessa. Sittemmin hän ehti jo pyörtää puheensa ja lupautua todistamaan, mutta nyt neitokainen on jälleen kieltäytynyt yhteistyöstä syyttäjän kanssa eikä halua astua todistajanaitioon, Access Hollywood uutisoi.

Oikeudenkäynti Chris Brownia vastaan alkaa Los Angelesissa viikon kuluttua. Rihannan lähipiirin mukaan laulaja haluaa vain unohtaa koko jutun mahdollisimman nopeasti. Hän kantaa lisäksi kaunaa Los Angelesin poliisia kohtaan, koska joku poliisilaitokselta vuoti hänestä heti pahoinpitelyn jälkeen otetun valokuvan verkkolehdelle.

Syyttäjällä on kuitenkin vahvaa näyttöä Brownia vastaan ilman Rihannan todistustakin, sillä neitokainen kuvaili tapahtumat ensimmäisessä kuulustelussa hyvin yksityiskohtaisesti. Lisäksi poliisilla on muiden muassa verinäytteitä urheiluautosta, jossa pahoinpitely tapahtui. Nyt Yhdysvalloissa veikataan, että Chrisin suojeleminen voi kostautua Rihannan imagolle ja se onkin jo tyrmätty yksimielisesti sekä mediassa että julkkisten parissa.