Rihanna ja Chris kohtaavat televisiossa – tunnustus luvassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun lopussa poikaystävänsä pahoinpitelemäksi joutunut r&b-tähti Rihanna ja hänen hakkaajansa Chris Brown kohtaavat televisiossa, mikäli televisioemäntä Oprah Winfreyn suunnitelmat toteutuvat.

Look Magazine -lehden mukaan Oprah haluaa saada ex-parin samaan aikaan suositun ohjelmansa vieraaksi ja Rihanna haluaa Chrisin pyytävän pahoinpitelyään anteeksi julkisesti televisiossa. Oprahin kerrotaan valmistelleen parin vierailua kaikessa hiljaisuudessa.

Helmikuussa Oprah otti kärjekkäästi kantaa pahoinpitelyyn ja toivoi ettei Rihanna antaisi Brownille anteeksi. Sittemmin Rihannan kerrotaan keskustelleen aiheesta Oprahin kanssa useita kertoja.

Mikäli Chris ja Rihanna nähdään Oprahin vieraana, tulevat viranomaiset seuraamaan suurella mielenkiinnolla Brownin lausuntoja. Mahdollinen julkinen anteeksipyyntö voisi koitua Chrisin kohtaloksi erityisesti koska Rihanna ei suostu todistamaan häntä vastaan oikeudessa.