Robbie Williams ja Take That hautasivat sotakirveensä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen menestyneimpiin poikabändeihin 1990-luvulla kuulunut Take That teki aikoinaan myös Robbie Williamsista tähden. Sittemmin Robbien ja yhtyeen välit katkesivat.

Soolouralle siirtynyt Robbie Williams jätti bändin, joka yritti hetken aikaa ilman häntä ennen kuoppaamistaan. Sittemmin Take That on tehnyt parikin paluuta, mutta ilman Robbieta. Tähtien välit ovat olleet niin tulehtuneet, ettei Robbieta nähty edes yhtyeen suurella paluukeikalla.

Williams on aiemmin ilmoittanut, ettei tule koskaan palaamaan bändinsä riveihin. Nyt tuo päätös on mahdollisesti kumottu, sillä Robbien ja entinen bänditoveri Gary Barlow ovat parhaillaan yhdessä Sarm-studiossa Notting Hillin alueella Lontoossa.

Viime viikolla britanniassa huhuttiin, että Take That tulisi tekemään lähiaikoina paluun alkuperäisessä kokoonpanossa. Nyt työn alla on kuitenkin brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan Robbie Williamsin ja Gary Barlowin seuraavat studiolevyt. Barlowin lisäksi studiossa on mukana myös molempien levyjen tuottajaksi kiinnitetty Trevor Horn.