Blockfest laajentuu kaksipäiväiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kulttuurille omistettu Blockfest-tapahtuma järjestetään myös tulevana syksynä. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn ja loppuunmyydyn festivaalin suurin uudistus on laajentuminen kaksipäiväiseksi.

Hyvien kokemusten perusteella päätapahtumapaikka on jälleen Tampereen Tullinaukion alue, jossa kuullaan ja nähdään sekä koti- että ulkomaisia tähtiä 21. – 22. elokuuta. Festivaalin esiintyjät julkistetaan toukokuussa, jolloin aloitetaan myös lipunmyynti.

Ensimmäisessä Blockfestissa estradilla nähtiin muiden muassa amerikkalaisduo Clipse, Fintelligens ja Cheek. Myös yleisöllä on jälleen mahdollisuus vaikuttaa esiintyjäkiinnityksiin. Viime keväänä lähes 5.000 vastaajaa osallistui äänestykseen, jonka tuloksena Blockfestissa nähtiin Kapasiteettiyksikön ikimuistoinen jäähyväiskeikka. Nyt suosikkiartistia voi jälleen toivoa osoitteessa www.blockfest.fi.