Jack Osbourne hyppää tulivuoren kraateriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen poika Jack Osbourne pääsi taannoin eroon pitkästä päihdekierteestä ja sittemmin hänestä on tullut varsinainen extreme-urheilija. Ympäri maailmaa itsepuolustusta harjoitellut Jack aikoo seuraavaksi hypätä tulivuoreen.

Useissa television realityohjelmissakin nähty Osbourne tekee uskaliaan stuntin osana Jack Osbourne: Adrenaline Junkie -realityohjelmaansa, jossa hän hakeutuu vaarallisiin paikkoihin ja suorittaa hengenvaarallisia tempauksia.

Uudessa-Seelannissa lähipäivinä suoritettavassa hypyssä 23-vuotias Jack hyppää helikopterista benji-hypyn tulivuoren kraateriin. Jackin isä, rokkari Ozzy Osbourne, totesi tempauksesta vain että onko parempi käyttää huumeita ja alkoholia vai hypätä tulivuoreen helikopterista?